2014.01.23. 08:43 MajorRoboz

No igen!

Osztják ők a lapokat egymás között, veregetik egymás vállát "megcsináltuk" címszó alatt.
Pedig dehogy csináltak meg akármit is, smúzoltak, pöffeszkedtek fényképeken, mint aki jól végezte dolgát.
Persze, hogy jól végezték, hiszen a zsebük tele!
Még mielőtt az jönne le ebből,hogy sajnálom tőlük,most közlöm: erről szó sincs! Hiszen nem ők a hülyék, hanem azok, akik hittek és fizettek nekik, ami az esetek többségében meg sem térült.
Akárhogy nézzük, az érdekkör az nagy!
Nekem személy szerint nem azzal van bajom, hogy hazánkban elindult egy gasztro-forradalom, az jó lett volna, ha úgy alakul ahogy mindenkinek jó!
Sorba nyíltak az éttermek, amelyekből hála istennek megmaradt egy-kettő.
Volt pár régi vállalkozás, aki szeretett volna ebben részt venni, vagy beállni ebbe a sorba.
A sors iróniája úgy hozta, nekik nem volt hely ezen a "vonaton" mert kellet az"ülőhely"az újonnan érkező friss versenyzőknek a "kupéban".
És igen kedves Olvasó! Itt is! Mutyi pénzekből, innen-onnan megfinanszírozott éttermeket rangsoroltak úgy, hogy talán még meg sem nyitotta kapuit a közönség előtt! Szóval még meg sem nyitott,de az értékelés már meg volt!
Na meg a többi szaftos kis story, hogy menekülnek, bujkálnak jó nevű, tiszavirág életű vendéglátóhelyek tulajdonosai a hitelezőik elől. Ez azért lehet, mert szerintem a hitelező is azt gondolta, hogy a név jó, mármint a tulajdonosé! :)
Aztán amikor ezek a dolgok megtörténnek akkor az okosok már nem is foglalkoznak vele többet, nem érdekli tovább őket, hiszen a csap elapadt, a forrás kiszáradt!
Jó ez így! Mármint az, hogy megoszthatom ezt veletek, és nyilván lesznek majd különböző vélemények az írásaimra, amit nagyon kíváncsian, odafigyeléssel fogok majd elolvasni, mi több ha olyan és az egóm engedi építő jelleggel fogom felfogni!
Tehát port keverek kicsit és felkavarom azt a bizonyos bilit aminek az alján ott van az amit nem annyira szeretünk!

cover.jpg

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pestifalo.blog.hu/api/trackback/id/tr545777810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Károly József 2014.01.24. 19:36:32

Kiváncsi leszek az írásokra ezis egy megmondó ember áligazságai lesznek vagy tárgyilagos hiteles blog lesz?
süti beállítások módosítása